Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 89 93 90 40

Send os en e-mail
Prisberegner
Derfor handler kunderne her
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Priser på opsætning

Solsejlene kan købes med og uden opsætning. Solsejl.dk tilbyder rådgivning om opsætning og montering. Sejlet kan både gøres fast til pæle, der graves ned i jorden, og sættes fast til f.eks. et hus, hvis det skal skygge på en terrasse eller mindske temperaturen indenfor i huset. 

Prisberegner 
Hvis man gerne vil have en pris på hvad det koster hvis vi skal opsætte solsejl, så kan man med få indtastninger få en pris ved at klikke HER

Sejl 

Trekantet sejl 
Vejledende pris for standardmontering på husvæg og nedgravning af 1 stolpe: kr. 2.500,- inkl. moms og transport i hovedstadsområdet, eksklusiv materialer.

Firkantet sejl 
Vejledende pris for standardmontering på husvæg og nedgravning af 2 stolper: kr. 3.125,- inkl. moms og transport i hovedstadsområdet, eksklusiv materialer. 

Ved montering af flere sejl falder prisen. Eks. er prisen ca. kr. 1.875,- inkl. moms pr. monteret trekantet solsejl. 

Cirkel lounge, stor 
Vejledende pris for levering og opsætning af stor cirkel lounge som inkluderer sejl, monteringssæt, stolper, nedgravning og faststøbning af stolper ca. 23.200 inkl. moms og transport i hovedstadsområdet.