Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 89 93 90 40

Send os en e-mail
Prisberegner
Derfor handler kunderne her
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Firkantet 3x4,7 meter vandtæt solsejl Se fuld størrelse

Firkantet 3x4,7 meter vandtæt solsejl

Firkantet 3x4,7 meter vandtæt solsejl. Dette sejl skiller sig ud fra alle andre solsejl på www.solsejl.dk. Normalt buer solsejlene fra hjørne til hjørne så man kan spænde dem helt ud. Dette 3x4,7 meter solsejl har den ene 4,7 meter side helt lige med et rundt øje i sejldugen for hver ca. 1,6 meter (dvs. to øjer udover de kraftige trekantede hjørner.

Det er tænkt således at solsejlet hænges op langs huset og den lige side monteres tæt på huset således, at der ikke kommer vand ind under sejlet. 

Faldet på sejlet skal være således, at vandet løber over syningen og ikke bliver fanget i sygningen - som teglsten på en bygning.

Der er en prisreduktion på sejlet fordi, der fra fabrikkens side er en lille design-fejl. Den kant der er på sejlet skal vende opad, således at vandet skal over en lille kant før det kan løbe af sejlet. Man er nødt til at vende kanten opad, da sejlet ellers vil være utæt i syningen, der går igennem sejlet. Se foto nr. 2.

W435

Tilgængelighed: Varen er på lager

DKK 1.950,00

Tilbud!

-25%

DKK 2.600,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

4 andre varer i samme kategori: