Solsejl budget-serie

Vores solsejl i budget serien er rigtigt fine solsejl, der holder i mange år. Solsejlene kan tåle tre af de danske årstider. Alle sejlene er lavet i HDPE, der står for High Density Polyethylen. Det er et slidstærkt plastprodukt, der forebygger algedannelse. Materialet er knyttet og dermed lidt transparent. Det har den fordel, at man kan fornemme, at himmelen er blå og solen skinner. Det har også den fordel, at man kan montere solsejlet vandret, da det alligevel ikke er vandtæt.

Solsejlene fra Budgetserien er blevet testet på Teknologisk Institut og de filtrerer min. 89% af solsens UV-a og UV-b stråler.

Sejlene tager dug og lidt støvregn, men hvis det regner meget eller der kommer skybrud, så bliver det til støvregn under sejlet. Hvis man monterer sejlet med hældning, så vil sejlet bla. pga. overfladespænding, trække vandet ned mod det laveste punkt.

Budgetsolsejlene har indsyet 25 mm rem i hele kanten af sejlet. Mange andre tilsvarende og meget billigere sejl har kun rem isyet omkring hjørnerne, hvilket reducerer sejlets levetid. Gramvægten pr. kvadratmeter er ca. 180 gram i modsætning til vores Kvalitetssolsejl, der har ca. 280 gram / kvm.

Budgetsolsejlene er karakteristiske ved, at de har 5 mm tykke D-formede rustfri stål øjer i hjørnerne.

Budgetsolsejl ligner til forveksling Kvalitetssolsejl og koster ca. 1/3 -del.

I budgetsolsejl – serien eksperimenterer vi med de forskellige størrelser af solsejl. Der er her man skal kigge efter trekantede solsejl i lidt specielle mål – her er både ligebenede og retvinklede solsejl. Hvis der kommer stor efterspørgelse på et bestemt størrelse budgetsolsejl producerer vi det efterfølgende i kvalitetsserien.

Hvis man ønsker solsejl i andre farver end sandfarve, så fås 3,6×3,6 og 5x5x5 meter solsejl også i hvid og sort.

Viser alle 10 resultater