Om Solsejl.dk

Virksomhedens (juridiske) navn: Solsejlkompaniet ApS
Etableringsår: Etableret 1. oktober 2008

”Du kan kontakte os på tlf.: Tlf. 9393 5656 (kl. 10-17) eller på mail solsejl@solsejl.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.”

Solsejl.dk var de første i Danmark, der begyndte at forhandle de knyttede HDPE solsejl. En af Solsejl.dk solsejls leverandører er det Australske Coolaroo, der er verdens største producent af kvalitets solsejl.

Solsejl.dk’s medarbejder er:

Rasmus Riskær-Smidt – webshop, mail, markedsføring, salg, opsætning og telefon 

Vi har shoplageret på:
Frederikssundsvej 60e, 2400 København NV

Det er ikke en butik. Vi har ikke et kasseapparat, men man er velkommen til at komme forbi og se på solsejlene og købe kontant, eller MobilePay.
Husk ring altid først, så man ikke kommer forgæves. Solsejlene hænger i en aflåst baggård og vi er ikke altid på kontoret, da vi kan være ude og opsætte solsejl.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med www.solsejl.dk indgås aftaler på dansk.
Det er muligt at se sine ordrer, hvis man logger ind. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til solsejl@solsejl.dk.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Kunder har 14 dages fortrydelsesret. Varer købt efter den 15. november kan byttes frem til den 10. januar det følgende år. Mærk pakken: “Julegave – retur”.