2. sorteringssolsejl

Vi har fået et parti Kvalitetssolsejl som vi ikke er helt tilfredse med. Vi har haft besøg af fabrikken, der har lyttet til vores synspunkter og har rettet op på fejlene, så de sejl som vi har i vores sortiment lever op til vores kvalitetskrav. Det er mest os selv der ikke er tilfredse med kvaliteten. Vi synes at sejlene er for gode til at smide ud og vi sælger dem derfor til reduceret pris.
Hvad er der galt? Da fabrikken pakkede solsejlene, så ville de gøre det så godt som muligt. Jo mindre sejlene fylder jo mindre bliver fragtprisen til Danmark, så de foldede sejlene og maste dem sammen med en maskine. Vores Kvalitetssolsejl er lavet af HDPE, der er et holdbart plast produkt. Når man folder og maser det, så bliver sejlet strukket og det retter sig ikke ud igen. Det svarer til at man strækker en pose fra Menu, så retter formen sig ikke igen. Det betyder, at der kan være nogle bølger i sejlet, så det kan være svært at spænde ud så det er helt plant. Kanterne på sejlet står måske ikke helt skarpt. De folder måske lidt.
Syningerne i sejlet er ofte helt lige, men det hænder at der er lidt slinger. Det betyder intet for kvaliteten, men fabrikken har valgt at bruge hvid sytråd på et sandfarvet solsejl, så det er mere tydeligt end nødvendigt.
Ovenstående fejl og mangler ville du som bruger i 9 ud af 10 tilfælde ikke opdage, men os der har solgt solsejl i mere end 15 år ser det straks. Hvis du gerne vil have et solsejl, der kan tåle en masse til billige penge, så er her muligheden.

Vi har også et parti vandtætte solsejl, hvor der har været for mange reklamationer over bla. manglende vandtæthed og/eller udfordringer med at spænde sejlet helt ud. Det er langt fra alle sejlene, der er problemer med, men andelen er for stor til at vi vil sælge dem i vores normale sortiment.

Viser alle 6 resultater