Kvalitets Solsejl

Vores solsejl i kvalitets-serien er vores absolut kraftigste solsejl, der holder i rigtigt mange år. Solsejlene kan tåle tre af de danske årstider. Alle sejlene er lavet i HDPE, der står for High Density Polyethylen. Det er et slidstærkt plast produkt, der forebygger algedannelse.

Materialet er knyttet og dermed lidt transparent.
Det har den fordel, at man kan fornemme, at himlen er blå og solen skinner. Det har også den fordel, at man kan montere solsejlet vandret, da det alligevel ikke er vandtæt.
Sejlet tager dug og lidt støvregn, men hvis det regner meget eller der kommer skybrud, så bliver det til støvregn under sejlet. Hvis man monterer sejlet med hældning, så vil sejlet blandt andet på grund af overfladespænding, trække vandet ned mod det laveste punkt.
Hvis du søger et kvalitets solsejl, som også er vandtæt så kan du vandtætte solsejl her på vores serie – Solsejl vandtæt

Som ekstra forstærkning til vores kvalitets solsejl, så er kvalitetssolsejlene indsyet med dobbelt 38 mm rem i kanten af sejlet, hvilket ingen andre sejl på markedet har.
Gramvægten pr. kvadratmeter er hele 280 gram i modsætning til vores Budget solsejl, der har 180 gram/kvm.

Vores kvalitets solsejl er også karakteristiske ved, at de har 8 mm tykke trekantede rustfri stål øjer i hjørnerne.
Solsejlene fra Kvalitetsserien er desuden blevet testet på Teknologisk Institut og de filtrerer min. 91% af solsens UV-a og UV-b stråler.

Søger du derfor et kvalitets solsejl? så bestil dit solsejl direkte herunder på det produkt du efter mål har brug for – Har du spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: +45 9393 5656
Hos Solsejl.dk har vi 5 års garanti mod UV-nedbrydning af solsejlet.

Viser alle 6 resultater