Kvadratisk Kvalitetssolsejl – 3,6×3,6 meter (13 m2)

2.250,00 DKK

Føres i farven sand. Velegnet til at stå alene eller overlappende / supplerende med andre solsejl. Dette solsejl er ikke i mærket Coolaroo, men fra en serie vi selv har produceret med en højere gramvægt/m2. Mål 3,6m x 3,6m.: Pris inkl. moms.

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): K436 Kategori:

Beskrivelse

Et kvadratisk Kvalitetssolsejl, der har 13 M2 skygge, er et godt solsejl f.eks. til en terrasse.

Vores Kvalitetssolsejl filtrerer 91% af solens UV-a og UV-b stråler. Det er til trods for at materialet et en lille smugle transparent. Solsejlet tager dug og lidt støvregn, men hvis det bliver ved med at regne, så drypper det igennem. Det er en ulempe, hvis man sidder ude, men det er en kæmpe fordel, hvis der f.eks. kommer skybrud, så løber vandet igennem som støvregn på undersiden.

Kvalitetssolsejlene er lavet af HDPE (High Densiti Polyethylen). Det er tynde plast tråde, der er knyttet sammen. Materialet er utroligt slidstærkt. Hvis der kommer et lille hul i sejlet, så revner det ikke som et vævet sejl kan gøre. Samtidigt så er HDPE-solsejlene algeresistente og UV-behandlet, så de ikke bliver møre i det danske vejr.

Et kvadratisk Kvalitetssolsejl er et stærkt solsejl, der kan tåle en del. Man skal være opmærksom på kraftig blæs, mest af hensyn til fæstningspunkterne. Et Kvalitetssolsejl skal spændes hårdt op, så det ikke “dykker” på midten. Man kan evt. spænde sejlet op med udveksling.

Gramvægten på et Kvalitetssolsejl er 280 g/M2. Trekantsøjerne i hjørnerne er lavet af 8 mm rustfrit stål renhed 316 AICI. I kanten af solsejlet er indsyet dobbelt 38 mm rem

Du kunne også være interesseret i...