Sandfarvet Kvalitetssolsejl – 5,4×5,4 meter

3.500,00 DKK

Føres i farven sand. Velegnet til at stå alene eller overlappende / supplerende med andre solsejl. Mål 5,4m x 5,4m.: Pris inkl. moms.

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): K454 Kategori:

Beskrivelse

Et sandfarvet Kvalitetssolsejl, der har 29 M2 skygge, er vores største solsejl.

Vores Kvalitetssolsejl filtrerer 91% af solens UV-a og UV-b stråler. Det er til trods for at materialet et en lille smugle transparent. Solsejlet tager dug og lidt støvregn, men hvis det bliver ved med at regne, så drypper det igennem. Det er en ulempe, hvis man sidder ude, men det er en kæmpe fordel, hvis der f.eks. kommer skybrud, så løber vandet igennem som støvregn på undersiden.

Kvalitetssolsejlene er lavet af HDPE (High Densiti Polyethylen). Det er tynde plast tråde, der er knyttet sammen. Materialet er utroligt slidstærkt. Hvis der kommer et lille hul i sejlet, så revner det ikke som et vævet sejl kan gøre. Samtidigt så er HDPE-solsejlene algeresistente og UV-behandlet, så de ikke bliver møre i det danske vejr.

Et sandfarvet Kvalitetssolsejl er et stærkt solsejl, der kan tåle en del. Netop når det er vores største solsejl, så har vinden en større flade at hive fat i. Man skal derfor være opmærksom på kraftig blæs, mest af hensyn til fæstningspunkterne. Et Kvalitetssolsejl skal spændes hårdt op, så det ikke “dykker” på midten. Man kan evt. spænde sejlet op med udveksling.

Gramvægten på et Kvalitetssolsejl er 280 g/M2. Trekantsøjerne i hjørnerne er lavet af 8 mm rustfrit stål renhed 316 AICI. I kanten af solsejlet er indsyet dobbelt 38 mm rem

Du kunne også være interesseret i...