Lille firkantet vandtæt solsejl på 2×3 meter

750,00 DKK

Firkantet 2,0×3,0 meter vandtæt solsejl. Bemærk, at det viste solsejl logo kun er på fotoet og ikke på selve solsejlet. Alle vores solsejl buer fra hjørne til hjørne, ellers kan det ikke spændes ud. Dette solsejl er 172 cm bredt på det smalleste sted.

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): W432 Kategori:

Beskrivelse

Det firkantede 2×3 meter solsejl, er et lille firkantet vandtæt solsejl lavet i forstærket polyester. Solsejlet er forstærket med 38 mm brede remme, der er syet ind i kanten af sejlet. Sejlet kan modstå kraftige vindpust og et hårdt opspænd. Sejlet bør opspændes hårdt, da evt. regnvand skal kunne løbe af sejlet uden at lave flunker (vandpytter). Vægten fra regnvand og sne kan beskadige sejlet.

Se teknikken til at opspænde sejlet hårdt, med udveksling i vores instruktionsvideo her: https://youtu.be/EIF_eUXT7u4 

Med et lille firkantet vandtæt solsejl kan det være en fordel, at trække et hjørne ned, således, at vandet ikke bliver samlet på midten mellem de to hjørner, men i stedet løber ud over hjørnet. Hvis man gerne vil kunne justere højden i det ene hjørne, så kan det gøres med et ekstra stilladsøje/øsken. Alternativt kan man bruge en strop til højdejustering.

Bemærk iøvrigt, at da dette solsejl er et lille solsejl, så vil vindpåvirkningen ikke være så stor, men det er stadig nødvendigt at lave fald på solsejlet.

Du kunne også være interesseret i...