Firkantet sandfarvet budgetsolsejl 5,4×5,4 meter

1.300,00 DKK

Solsejlet er 5,4 x 5,4 meter og 185 g/m2

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): B454 Kategori:

Beskrivelse

Et firkantet sandfarvet budgetsolsejl, der har 29 M2 skygge, er vores største solsejl.

Vores budgetsolsejl filtrerer 89% af solens UV-a og UV-b stråler. Det er til trods for at materialet et en lille smugle transparent. Solsejlet tager dug og lidt støvregn, men hvis det bliver ved med at regne, så drypper det igennem. Det er en ulempe, hvis man sidder ude, men det er en kæmpe fordel, hvis der f.eks. kommer skybrud, så løber vandet igennem som støvregn på undersiden.

Budgetsolsejlene er lavet af HDPE (High Densiti Polyethylen). Det er tynde plast tråde, der er knyttet sammen. Materialet er utroligt slidstærkt. Hvis der kommer et lille hul i sejlet, så revner det ikke som et vævet sejl kan gøre. Samtidigt så er HDPE-solsejlene algeresistente og UV-behandlet, så de ikke bliver møre i det danske vejr.

Et firkantet sandfarvet budgetsolsejl er et mellemstærkt solsejl, der kan tåle en del. Netop når det er vores største solsejl, så har vinden er større flade at hive fat i. Man skal derfor være opmærksom på kraftig blæs, både af hensyn til solsejlet, men også fæstningspunkterne. Fordelen ved et budgetsolsejl som et stort sejle, er at det er lettere at spænde ud. Der er ikke så meget tyngde på midten som der er på Kvalitetssolsejl.

Du kunne også være interesseret i...