Tilbud

Rektangulært Kvalitetssolsejl – 3×5 meter 2. sortering

2.600,00 DKK 1.820,00 DKK

3×5 meter Rektangulært sandfarvet Kvalitetssolsejl. 2. sortering.

Det rektangulære solsejl er rigtigt godt over et rektangulært spisebord på terrassen. Det passer også godt på en terrasse, der ikke er kvadratisk.

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): K435-2.sort. Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Et rektangulært Kvalitetssolsejl, der har 15 M2 skygge, er et godt solsejl f.eks. til en terrasse.

Bemærk dette er et 2. sorteringssolsejl, så der kan være buler i solsejlet som vist på fotoet. På fotoet er sejlet dog kun spændt ud i hænderne. Der er samme handelsbetingelser på 2. sorterings solsejl som på øvrige produkter. Det er en hel sending af solsejl, der er blevet behandlet forkert fra fabrikkens side.

Bemærk at det viste foto er et 1. sorterings solsejl. Der er dog 2 fotos af 2. sorterings sejl.

Vores Kvalitetssolsejl filtrerer 91% af solens UV-a og UV-b stråler. Det er til trods for at materialet et en lille smugle transparent. Solsejlet tager dug og lidt støvregn, men hvis det bliver ved med at regne, så drypper det igennem. Det er en ulempe, hvis man sidder ude, men det er en kæmpe fordel, hvis der f.eks. kommer skybrud, så løber vandet igennem som støvregn på undersiden.

Kvalitetssolsejlene er lavet af HDPE (High Densiti Polyethylen). Det er tynde plast tråde, der er knyttet sammen. Materialet er utroligt slidstærkt. Hvis der kommer et lille hul i sejlet, så revner det ikke som et vævet sejl kan gøre. Samtidigt så er HDPE-solsejlene algeresistente og UV-behandlet, så de ikke bliver møre i det danske vejr.

Et rektangulært Kvalitetssolsejl er et stærkt solsejl, der kan tåle en del. Man skal være opmærksom på kraftig blæs, mest af hensyn til fæstningspunkterne. Et Kvalitetssolsejl skal spændes hårdt op, så det ikke “dykker” på midten. Man kan evt. spænde sejlet op med udveksling.

Gramvægten på et Kvalitetssolsejl er 280 g/M2. Trekantsøjerne i hjørnerne er lavet af 8 mm rustfrit stål renhed 316 AICI. I kanten af solsejlet er indsyet dobbelt 38 mm rem

Du kunne også være interesseret i...