Solsejl kvalitet-serie

Vores solsejl i kvalitets-serien er vores absolut kraftigste solsejl, der holder i rigtigt mange år. Solsejlene kan tåle tre af de danske årstider. Alle sejlene er lavet i HDPE, der står for High Density Polyethylen. Det er et slidstærkt plastprodukt, der forebygger algedannelse. Materialet er knyttet og dermed lidt transparent. Det har den fordel, at man kan fornemme, at himmelen er blå og solen skinner. Det har også den fordel, at man kan montere solsejlet vandret, da det alligevel ikke er vandtæt. Sejlet tager dug og lidt støvregn, men hvis det regner meget eller der kommer skybrud, så bliver det til støvregn under sejlet. Hvis man monterer sejlet med hældning, så vil sejlet bla. pga. overfladespænding, trække vandet ned mod det laveste punkt.

Som ekstra forstærkning, så Kvalitetssolsejlene indsyet dobbelt 38 mm rem i kanten af sejlet, hvilket ingen andre sejl på markedet har. Gramvægten pr. kvadratmeter er hele 280 gram i modsætning til vores Budget solsejl, der har 180 gram/kvm.

Kvalitetssolsejlene er også karakteristiske ved, at de har 8 mm tykke trekantede rustfri stål øjer i hjørnerne.

Solsejlene fra Kvalitetsserien er blevet testet på Teknologisk Institut og de filtrerer min. 91% af solsens UV-a og UV-b stråler.

Vi har 5 års garanti mod UV-nedbrydning af solsejlet.

Viser alle 6 resultater